Over Ons

About Us

Welkom bij River May! In maart 2021 ontstaan uit liefde voor de fashion industrie, maar toch strevend naar kwalitatieve en tevens betaalbare kleding voor vrouwen.We wilden 'iets' creëren dat niet alleen mooi was, maar ook écht goed aanvoelde, waar je je comfortabel in voelt terwijl je toch die 'wow'-factor bij hebt. Daarnaast moest River May voelen als je virtuele bestie waar je alles kwijt kan en bij kan vinden. Want 'a closet full of clothes is a ladies best friend' in onze ogen; River May

Onze Missie

Onze missie is eenvoudig: we willen hoogwaardige producten toegankelijk maken voor iedereen. Ons doel is om onze klanten te voorzien van producten die hun leven kledingkast verrijken.

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Bij River May geloven we in kwaliteit en betrouwbaarheid. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers die hoogwaardige producten leveren. Ons team zorgt ervoor dat elk product grondig wordt gecontroleerd voordat het wordt verzonden, zodat onze klanten kunnen genieten van producten die aan hun verwachtingen voldoen.

Eenvoudig Bestellen en Leveren

Winkelen bij River May is eenvoudig en zorgeloos. Met slechts een paar klikken kun je je favoriete producten bestellen en deze rechtstreeks bij jou thuis laten bezorgen. We streven naar een snelle verwerking en verzending van bestellingen, zodat je niet lang hoeft te wachten om je aankopen te ontvangen.

Klantenservice

Bij River May staat klanttevredenheid voorop. Ons klantenservice-team staat klaar om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en je te helpen bij elke stap van het winkelproces. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we streven ernaar om elke klant een positieve en probleemloze ervaring te bieden.

Bedankt voor het bezoeken van River May. We hopen dat je geniet van het ontdekken van onze collectie en het vinden van producten die bij jouw levensstijl passen. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn en je te helpen bij het vinden van geweldige producten die aan jouw behoeften voldoen.

'A closet full of clothes is a ladies best friend'