Bestelling & Levering

 VERZENDING


----

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot je bestelling bij River May

Snelle en Efficiënte Levering

Bij River May begrijpen we dat je niet kunt wachten om je bestelling te ontvangen. Daarom zorgen we ervoor dat elke bestelling binnen 24 uur wordt verwerkt. Onze toegewijde teamleden zorgen ervoor dat je pakketje snel en efficiënt wordt verzonden, rechtstreeks vanuit de leverancier naar jouw deur. Gemiddeld duurt het 5 - 10 dagen voordat je jouw bestelling in handen hebt, zodat je snel kunt genieten van je order. Wij brengen de Amerikaanse mode betaalbaar en snel aan de man in Nederland en om deze reden versturen wij vaak de producten direct vanuit onze  leveranciers 

Gratis Verzending

Goed nieuws! Bij River May nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Dat betekent dat elke bestelling die je plaatst, 100% GRATIS wordt bezorgd, zonder enige beperking aan de bestelwaarde. Geen gedoe met extra kosten, gewoon simpelweg genieten van je aankoop zonder verborgen verrassingen.

Track en Trace

Je kunt de voortgang van je bestelling altijd volgen via onze handige Track en Trace pagina. Binnen 2 - 3 dagen na het plaatsen van je bestelling, ontvang je de tracking informatie waarmee je jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot het moment van bezorging. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je levering en weet je precies wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Track hier je order

Vragen of Hulp Nodig?

Ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen. Mocht je vragen hebben over je bestelling, levering of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om je de best mogelijke winkelervaring te bieden en zorgen ervoor dat je tevreden bent met je aankoop.

Je kunt contact met ons op nemen door te mailen naar info@river-may.nl of via onze contact pagina

Dank je wel voor het vertrouwen in River May. We kijken ernaar uit om je binnenkort van dienst te zijn en hopen dat je op korte termijn kunt genieten van je aankoop. Vergeet je niet om een review achter te laten ;). Wij zijn altijd op zoek naar verbeterpunten om onze dienstverlening te kunnen blijven verbeteren of eventuele tops waardoor we weten dat jij tevreden bent en hierop voort kunnen borduren